От Фейсбук профила на Ивет Добромирова  НЕПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНСТВУВАТЕЛСТВУВАЙТЕ Корнелия казала, че

...
От Фейсбук профила на Ивет Добромирова  НЕПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНСТВУВАТЕЛСТВУВАЙТЕ Корнелия казала, че
Коментари Харесай

Управляващите за пореден път погазиха клетата ни Конституция

От Facebook профила на Ивет Добромирова 
НЕПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНСТВУВАТЕЛСТВУВАЙТЕ

Корнелия споделила, че ще бави реализирането на мандата до 15 август. Проверих какво написа в Конституцията във връзка периода на осъществяване на мандатите и на никое място не прочетох, че той е по-различен от 7 дни за третия мандат.

Проверих и какво споделят конституционалисти по този въпрос и те мислят като мен - че откакто периодите за първия и втория мандат са 7 дни, няма никаква логичност, някой да чете конституцията, че той има право да бави третия мандат по свое убеждение.

В Конституцията също по този начин написа, че мандатът се връчва НА ПОСОЧЕНИЯ ЗА ПРЕМИЕР, което идва да ни покаже, че за следващ път клетата ни конституция бе жестоко погазена, тъй като претендент за министър председател на Българска социалистическа партия не бе този, който взе мандата.

С което желая да кажа, че колкото пъти бе погазен Основния закон през последната една година, ГЕРБ не са мечтали да си го помислят даже. Че и Българска социалистическа партия до неотдавна. Дори назначението на Пеевски за началник на ДАНС не беше нелегално. Промениха законите преди този момент. Както вършат сега за шефа на КПКОНПИ. Тази, която самият водач на Демократична България назовава искрено “бухалка ” в ”изтекъл ” нерегламентиран запис.

Иначе казано - ВСИЧКО Е ТОЧНО. Кое не е по този начин?
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР